У Солом’янському районі перевірили готовність спецтехніки КП «Керуюча компанія» до зими

Сьогодні в комунальному підприємстві «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Солом’янського району м. Києва», яке обслуговує житловий фонд Солом’янського району, перевірили готовність спецтехніки до роботи в осінньо-зимовий період.

Оглядали автопарк підприємства заступник директора Департаменту житлово-комунальної інфраструктури КМДА Олександр Малихін та виконувач обов’язків голови Солом’янської райдержадміністрації Володимир Бялковський.

У КП “Керуюча компанія” відзвітували, що повністю готові до зустрічі з зимою. Для подолання наслідків негоди восени та взимку буде задіяно 20 одиниць снігоприбиральної техніки, 2 автовишки, автокран, 2 нові машини аварійно-ремонтної служби та сучасний екскаватор. Останні одиниці техніки успішно використовуються протягом року, що дозволяє бригаді комунальної служби оперативно реагувати на звернення мешканців.

Під час виїзду також перевірили наявність у кожній окремій одиниці спецтехніки аптечок, вогнегасників, GPS-навігаторів та наявність спецодягу. Особливу увагу приділили питанню створення відповідних умов праці для робітників та облаштування приміщень для комфортного відпочинку.

“Вчасно підготовлена техніка, реманент, забезпечення зимовим одягом працівників – запорука безперебійної та ефективної роботи комунальників. І сьогоднішня перевірка засвідчила високий рівень готовності КП “Керуючої компанії” району до негоди”, – підкреслив Володимир Бялковський. 

Пошук